Powered by:
Etapa 1
Etapa 2
Etapa 3
Etapa 4

Etapa 1: Què li agradaria compensar?

CCIB

Al CCIB (Centre Convencions Internacional Barcelona) tenim un ferm compromís amb la protecció del medi ambient. Com a part d’això, des del 2009, som pioners en el càlcul i la compensació de la petjada de carboni derivada de la nostra pròpia activitat. Les emissions generades es compensen totalment mitjançant la compra de crèdits de carboni (VER) en diferents projectes sota els estàndards de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (UNFCCC).

Aquest 2020, per tal de compensar les emissions del 2019, hem col·laborat amb el projecte “Darica Hydro Power Plant”, situat a Turquia i basat en la generació d’energia hidràulica. Podeu obtenir més informació d’aquest projecte en aquest link. 

Per fer un pas endavant, volem oferir a tots els participants als esdeveniments realitzats a les nostres instal·lacions, la possibilitat de calcular  i compensar les emissions CO2 generades durant el seu desplaçament a l’esdeveniment.

Amb aquesta acció, el CCIB i la suma de l’esforç de tots els assistents ajudarà a reforçar la lluita contra el canvi climàtic que tant afecta al nostre planeta. 

Per qualsevol consulta : sustainability@ccib.es


VIATGE

Quin/s mitjà/ans de transport ha utilitzat? (si n'ha utilitzat més d'un, indiqui-ho):

Kms

PERNOCTACIONS

Quin/s mitjà/ans de transport ha utilitzat per anar de l'hotel al recinte de l'esdeveniment?
(si n'ha utilitzat més d'un, indiqui-ho):

Kms